V zásadě souhlasím. Vtip je v tom, že můj muž není na mě hrubý. Nepoužívá násilí ani příliš hrubých slov, ale dost tvrdošíjně si stojí za svým názorem a stejně tak ho i prosazuje. Jenže já si taky stojím za svým. Jasné je, že teď nechám vody vychladnout (uklidnit emoce) a přemýšlet nad návrhy řešení. Už se mi to trochu rýsuje v hlavě. Potom bude prostor pro vyjednávání. Bude to dost obtížné a hlavně tam v průběhu zase ty emoce vstoupí. A jen tak na okraj, jsem taky ten typ, co si ulehčuje život a oprošťuje se od zbytečností. Viz příklad s žehlením.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.