Martino, určitě máš ve většině pravdu, také v tom že záleží na místě, já mám asi štěstí žijeme v Tullamore, hned druhý den po propuštění u nás byla sestra z Health centra a malého kontrolovala ,takhle chodila než měl žloutenku v pořádku ,vždy ho zvážila a změřila. Pak už si nás zvali k nim ,vždy přišla poštou pozvánka , na tyto prohlídky chodíme právě do Health centra ,kde máme svoji sestru která oba chlapce zná. S prvorozeným jsme byli naposledy tedy v 18 měsících to je fakt, s druhorozeným v 10měsících , šli jsme v 8. měsících to si nás pozvali ,ale protože ještě sám neseděl , tak nás pozvali o dva měsíce později, když nebude sedět budem to řešit ,naštěstí se to srovnalo a malý už v pohodě seděl i lezl. a ted čekáme kdy si nás pozvou na 18 měsíční prohlídku. Po pravdě taky bych uvítala ty kontroly důkladnější ,třeba oči nekontrolují vůbec ani camprdlíky jestli už mají přetaženo ,zřejmě prostě spoustu věcí nechávají na instiktech matky. ale dokud byli miminka tak je kontrolovali se vším všudy i ty kebulky jim měřili:) Mám u sebe telefoní číslo na tu naši sestru a kdykoliv jí mohu volat ,kdybych potřebovala nějakou konzultaci , to mi ona řekla. zatím jsem toho nevyužila. kluci se zdají být v pohodě. Díky bohu. :)
Předchozí