Libiku, teď budu chvíli dělat to co se považuje obecně za bakané - kopírovat sem věci z jiné diskuze. A udělám to proto, že nevím jestli sním, či bdím...
Není to tak dávno, co jsi psala do diskuzí něco dost jiného, než včera a dneska. Nedalo mi to a musela jsem zapátrat, abych si ověřila jestli já blbnu, nebo se jen tvoje názory tak prudce mění.
Úmyslně dávám jako první citaci tu kde popisuješ svůj myšlenkový vývoj (evidnetně stále pokračující).
Což o to, já si taky myslím něco dost jiného, než když jsem poprvé otevřela diskuzi PD. U tebe se mi ale neodbytně vtírá pocit, že nejde ani tak o názor (to dupání nožkou, že kašleš na ostatní, když ty jsi o.k. ani moc jako názor nepůsobí), jako o potřebu pořádně nám to nandat, když jsme na tebe byly ošklivé. Škoda, diskuze s tebou bývaly provokativní, živé, podnětné. Teď ve mě vyvolávají akorát chuť se bavit, nebo pietně odejít.
Citace z pod článku "Trocha nepohodlí nikoho nezabije"
"Je fakt, že já když jsem kdysi vlítla na Roďku a viděla jsem něco tak exotického jako informaci o domácím rození, musela jsem projít dlouhou cestou, abych tu představu zkousla. A přiznám se třeba k tomu, že jak je Bellana profláknutej "ksicht" s tím, že píše dobrý fejetony z úplně nealternativního žití, ztotožnila jsem se s ní jako s "normální" ženskou a myslela jsem si, že do toho nekonec doma nepůjde. Je to to zkrátka nezvyklý, bohužel.
Měly by si to vykřikovatelky o odpovědnosti uvědomit a zkusit se na to dívat v klidu, lehký to není:)
Domácím porodům zdar."
"Kohnová, pokládám tvou odpověď za seriozní, byť z mé nahrávky nebylo asi zřejmé, že mě prvotně opravdu zajímá, jak dlouho tohle ženský zajímá a že nechci prudit, což mě trochu mrzelo, páč pokládám obrozeneckou porodní snahu za docela užitečnou"
Odpověď Kreditce (!) pod článkem "Ještě pár slov k porodním diskuzím"
"Kreditko, ty skutečně vidíš tu zábavu s Jílkovou , děckařem a omotejleným primářem jako vyváženou debatu, kde Jílková poctivě odmoderovala dialog na téma přirozené a lékařské porody?
To je pro mě znepokojivé zjištění, protože i když jsou někomu porody šumák, musel vidět, že toto je poprava názoru v zárodku, nikoliv debata. Při popravách se odsouzenci cukají. Mně navadí ani nejextrémnější názor na porody, ale jsem zděšena, jak názor zkresluje objektivitu.(porod doma je blbost, Jílková je hvězda)
Můžeš klíďo píďo říct, že porody doma jsou hovadina, připust ale, že Jílková byla tendenční."
Předchozí