Kreditko,já to naprosto chápu,jenže to je bohužel český trend,se kterým se stejně časem bude něco dělat.Zatím se zavedly poplatky (nepopulární a jakoby je ruší),ale je to prostě znát,že se k lékaři chodí,i když to není nutné.
Když si to vezmeš bez emocí kolem těhotenství,kolikrát se za těhotenství stane (třeba ne tobě,ale znáš z vyprávění),že PA(sestra) zkontroluje moč,tlak,váhu...dr. se zeptá,jestli je všechno OK a jdeš...
Já takhle prošla celým těhotenstvím...vnitřní vyšetření jsme se s dr. dohodli,že není nutné (je to opravdu tak,pokud nejsou potíže,tak je zbytečné sahat dovnitř,to není jen můj výmysl),takže prostě dr. potřeba nebyl.
To není mojí nedůvěrou k němu,vybrala jsem si dobře,je milý,jemný a informovaný...a hlavně komunikativní...ale prostě u zdravého těhotenství nemá žádnou práci (opodstatněnou)
On tedy byl náhodou i u mého porodu a tam taky nic nedělal,jen mi vedl ruku,abych si mohla "odlovit" syna z vody
Nicméně chápu,že jiné ženy tam dr. chtějí mít,ono spousta babiček jde pro Paralen taky k panu dochtorovi,protože mu prostě věří...i když to potřeba fakt není...
Jenže tohle možné je,i když tedy zaplatí 30,- (nebo teď už nic),ale jít jen k PA těhule prostě nemůže