Ahoj Peter.
Nezvyknem pisat do tohoto fora, ale ked som so precital tvoj problem, tak som neodolal. Mame 18 mes. dcerku. Prvy rok s nou bola hotova nocna mora ! Cele dni preplakala a vecer sa zobudzala kazdu hodinu s placom. Zaspavanie bol tiez obrovsky problem. O osmej sme ju okupali, obliekli pyzamo a do desiatej az jedenastej sme ju uspavali. Bola uz taka unavena, ze so zatvorenymi ocami plakala, liezla a otacala sa. Potom ked konecne zaspala, tak sa o hodinu znova zobudila a zacal cely kolotoc znova ! Dalsia hodina placu a uspavania. Takto to bolo kazdy vecer 3-4 krat. Skusali sme uz asi vsetko. Nechali sme ju
plakat, dali sme ju medzi nas do postele, pred spanim som sa ju snazil co najviac unavit. Nic nepomahalo! Cez den spala max.1 hodinu. Preto ze bola nevyspata bola cely den mrzuta a len plakala a plakala. Uz sme z toho boli uplne psychicky na dne. Nikdy nezabudnem ked mala asi jeden rok, (tri dni pred silvestrom) to vyvrcholilo tym ze sa zobudila s takym hysterickym revom, ze sme sa zlakli ci sa jej nahodou nieco nestalo. Vtedy sme s manzelkou uplne rezignovali. Nechali sme ju v postielke plakat a odisli do druhej izby. Manzelka plakala spolu s nou :) a mne islo srdce prasknut od lutosti. V ten vecer dcerka plakala asi 20 minut intenzivne, potom ako jej dochadzali sily tak uz len potichucky a po hodine uplne zaspala. Vecer sa zobudzala s placom, ale sme ju nechali tak. Takto sa trapila cely vecer. Druhy a treti vecer to iste, len sa mi zdalo ze uz menej casto a menej intenzivne place. Na stvrty den sme ju zase o osmej polozili do postielky, vypila mlieko (z flase) obratila sa na brucho, vystrcila zadocek :) a do rana spala !!! Nechel som tomu uverit! Manzelka mi dodnes tvrdi, ze sme toto mali urobit hned od zaciatku, ale ja som presvedceny, ze na tuto "terapiu" musi dieta dozriet. A najhorsie je to, ze clovek nikdy nevie kedy je ten spravny cas. A ver mi, ze teraz nam je uz sice fajn :), ale este pred par mesiacmi by som nikomu neuveril keby mi povedal, ze raz aj moja dcera prespi celu noc. Preto nevesaj hlavu a ver mi ze pride aj to !!!
Drzim vam palce.
Předchozí