...že to berete moc osobně... Třeba má pan doktor zvláštní smysl pro humor. Že nepoužíváte slovo pinďour (já také ne) je prostě fakt, já bych se podivila, kdyby mi na UTZ doktor řekl že tohle je penis. Mě u první dcery řekla doktorka že vidí kávové zrno - musela jsem se zeptat co to znamená:o) U druhé dcerky mi řekla v 15tt "že na ni něco kouklo" takže to bude chlapák. Ve 20tt mi sdělila že se mýlila, že jsou tam "kostičky" (myslela stydké kosti) a že to bude slečna. A na 3D UTZ mi jiná MUDra řekla - bude to holka. Tož tak, neřešte co řekl doktor, myslete na to že budete mít určitě toho nejbáječnějšího synovce;-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.