| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nééé, to fakt není bochník chleba. Nebyla jsem příliš originální, to je pravda !!! Je to krtkův dort ~:-D~t~ Domča z něj ochutnala kousek korpusu a banán a na zbytku jsme si pochutnali my.

Jinak máme za sebou pobyt v nemocnici a tam Domča chytla střevní virozu, kterou následně chytla Aďa a mě už je taky zle, takže to tu bleje, kadí a řve už týden ~n~:-©~q~

A pro upřesnění nemocnice. Domča mi spadla z přebalováku. Jednou rukou jsem jí přidržovala a druhou hrabala ve skříňce, jenže se rozhodla hrát si s nožičkama a jak seděla, tak se rychlostí blesku pusou přiblížila k nožičkám. Tím se vysmekla a letěla po hlavě přímo na dlažbu. Na tu ránu do smrti nezapomenu, myslela jsem, že je po ní. Bylo to strašní a už nikdy víc nechci nic podobnýho zažít. Nechali nás na pozorování a už druhý den byla Domča zase v pohodě, ale domů nás pustili až 4 den - prý mají předpisy. Takže díky předpisům jsme teď doma všichni nemocný.

A tady foto 72 hodin po úrazu. DOmča už chce dělat kotrmelce. Největší rána byla do nadočnicového oblouku, ale otok jí padnul do víčka, takže druhý den měla místo oka velkou modrou bouli a na oko vůbec neviděla.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.