Potenciálních determinant SIDS je hodně, řeč byla o tom lůžku.
AAP zřetelně doporučuje vlastní lůžko pro dítě. Vlastním lůžkem (nota bene specifikovaným z hlediska bezpečí a kvality) se nemíní náhražka v podobě vyhřátého matčina pelíšku a ani se matčin vyhřátý pelíšek nepovažuje za ekvivalent vlastního lůžka dítěte.
Jestli to kdo bude respektovat nebo ne, je jeho věc. Já jsem měl ta vhodné sdělit to, co vím, byť pro Vás je to presentace mé nevzdělanosti. Vy jste mi ovšem docela lhostejná.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.