Mně pan doktor řekl, že budu mít kluka, protože vidí mozek :) Nejdůležitější pro mě byla, že viděl taky zdravé srdíčko a vše ostatní v pořádku. Muži už jsou takoví, ale alespoň s nimi není nuda. Nějaký pinďour by mně asi taky nevadil. Alespoň je jasné, že doktor je normální a lidský,nebo ne? Bylo by lepší, kdyby řekl: pohlaví mužské, penis a varlata v pořádku, oblečte se a zavolejte další pacientku? Pro mě teda ne. Přeju hodně štěstí a zdraví a alespoň trochu smyslu pro humor.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.