Milá babičko, já rodím snadno, stejně jako psala Mili. V tom případě naopak ohrožuji své dítě tím, že ho odjedu porodit do porodnice, kde se necítím dobře, kde musím bohužel bojovat o to, aby mě nechali porodit v klidu a tím zvyšuji hladinu stresu a zpomaluji porod. Takže V MÉM PŘÍPADĚ BY BYLO PRO DÍTĚ BEZPEČNĚJŠÍ PORODIT HO DOMA. Prostě ne všechny se dovedeme v cizím prostředí s cizími lidmi uvolnit a v klidu porodit. Zrovna tak, jako bych nebyla schopna se milovat před cizími lidmi, se mi před cizími lidmi prostě špatně rodí... Jsem stydlivka a jsem schopná se uvolnit ve známém a bezpečném prostředí a uvolnění je pro pohodový a bezpečný porod jedním z klíčkových faktorů. Tak to mám já.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.