| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Holky, tak Kájík chytil ode mne rýmu, takže dneska nastoupila na hlídání babička.To jsem mohla čekat, že ji ode mne dostane.Přes den je docela dobrý, ale v noci nespí a pláče kvůli té rýmě, takže se zase moc nevyspíme.Chtěla jsem ho dát v pátek do školky, ale nevím, asi ho ještě nechám doma, nebo se mu přidruží ještě kašel a už z toho nevylezem. Dneska mi říkal, že by chtěl jít do školky, takže se mu tam opravdu asi líbí. Školka pořádá dětský maškarní karneval, tak budeme péct cukroví do bufetu.Protože jsem nevěřící Tomáš, zašla jsem si k obvoďákovi k nakouknutí na ty papíry kvůli těm neštovicím. Když jsem tam byla, neměl to ještě v ruce, jen to vytelefonoval. A holky je to takhle:
Varicella zoster KFR.........0
Varicella zoster Elisa IgG.......2,028 Pozitivní
Varicella zoster IgM.............negativní

Takže je to opravdu proběhlá infekce?????

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.