Ahoj Terezokubo
Se Sokolem mám dobré zkušenosti. Úterý 16-17 hodin cvičení prcků - chvilku je "rozcvička" s plyšáky nebo malými kroužky, kdy je děti nosí nad hlavou, dávají z ruky do ruky okolo těla, proplétají pod nohama, házejí rodičům, běhají pro ně (tedy - většina dětí, to moje se většinou nenamáhá a bere čáru rovnou k nářadí...), pak se přitáhne a rozmístí nářadí po tělocvičně (kůň s trampolínou na jedné a vysokým měkkým doskočištěm na druhé, rozložené švédské bedny coby schůdky a prolézačky, jsou tam dvě velké klasické skluzavky, lavička za jeden konec zvednutá a z ní je nakloněná rovina s měkkým doskočištěm, je tam kladina se schůdky a na konci se skluzavkou z lavičky, děti se mohou za pomoci rodičů houpat na kruzích...) a děti si dle vlastního výběru s rodiči chodí na ta nářadí, která je zaujmou. Ke konci hodiny se vše uklidí a děti si jdou zatancovat Kolo, kolo mlýnský, pásla ovečky atd. Na začátku a na konci hodiny se pozdravíme. Kéž by to bylo víckrát týdně - to moje čírtě se tam vždycky tak vyřádí, že pak večer nemá problémy s usínáním
Včera jsem se byla mrknout v MŠ Bojasova a byla jsem nadšená. Tedy - co já... Sofča byla jako u vytržení. Nejradši by tam zůstala rovnou. Jenže my jsme přesně ta kategorie, co má šanci naprosto minimální