| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Terezokubo :-)

Se Sokolem mám dobré zkušenosti. Úterý 16-17 hodin cvičení prcků - chvilku je "rozcvička" s plyšáky nebo malými kroužky, kdy je děti nosí nad hlavou, dávají z ruky do ruky okolo těla, proplétají pod nohama, házejí rodičům, běhají pro ně (tedy - většina dětí, to moje se většinou nenamáhá a bere čáru rovnou k nářadí...), pak se přitáhne a rozmístí nářadí po tělocvičně (kůň s trampolínou na jedné a vysokým měkkým doskočištěm na druhé, rozložené švédské bedny coby schůdky a prolézačky, jsou tam dvě velké klasické skluzavky, lavička za jeden konec zvednutá a z ní je nakloněná rovina s měkkým doskočištěm, je tam kladina se schůdky a na konci se skluzavkou z lavičky, děti se mohou za pomoci rodičů houpat na kruzích...) a děti si dle vlastního výběru s rodiči chodí na ta nářadí, která je zaujmou. Ke konci hodiny se vše uklidí a děti si jdou zatancovat Kolo, kolo mlýnský, pásla ovečky atd. Na začátku a na konci hodiny se pozdravíme. Kéž by to bylo víckrát týdně - to moje čírtě se tam vždycky tak vyřádí, že pak večer nemá problémy s usínáním ~R^

Včera jsem se byla mrknout v MŠ Bojasova a byla jsem nadšená. Tedy - co já... Sofča byla jako u vytržení. Nejradši by tam zůstala rovnou. Jenže my jsme přesně ta kategorie, co má šanci naprosto minimální ~n~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.