nevěš hlavu, byla jsem ve stejné situaci jako ty před dvěma lety a jakým zázrakem mi evku vzali !!! taky jsem čekala mimino , prostě náhoda, že se nehlásilo moc dětí a bylo hodně dětí co docházelo do školy,tak brali skoro 4O děti (před dvěma lety) fakt skoro všechny... a loni se to profláklo a do Šiškový byl nával,tak sousedka dala do Bojasky (taky je doma ještě s menším dítětem) a světe div se holčičku jí vzali . A to přísahám ani já ani ona jsme nikoho neupláceli !!! a kamarádka se snažila během roku dostat dítě do školky i s tím sponzorským darem a neuspěla....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.