jsem uvedla pouze jako příklad jak se jeden člověk snaží ukázat druhému že když nemá stejné myšlení jako ten druhý,protože svůj názor si vytvořil na základě informací z jiného zdroje,tak je to podle tebe názor špatný.Takto jsi to tady prezentovala.a nejde vůbec o mě,to může být Jarda,Mirek,Lada,Jana....to je přece jedno kdo.Tam se jednalo o to,na základě čeho ty si troufáš hodnotit že je názor jiného člověka špatný když k němu došel jinými cestami než se tobě líbí.A už to tady nechci opakovat posté znovu dokola,v tomto duchu jsi to psala a vůbec nejde o to,koho konkrétně se ty názory týkají.Jestliže ty někomu oznámíš-"tvůj názor je špatný,protože jsi ho slyšel od své matky před deseti lety,a můj názor je správný,protože já jsem ho minulý týden vygooglovala v nejnovějším článku o této problematice,tak můj názor musíš přijmout za svůj jelikož tyto informace jsou relevantnější,tak já ten svůj názor do tebe budu hustit dokud neuznáš že je lepší a že já mám pravdu."A nezáleží na tom zda jde o tvého partnera nebo tetu z Dolní Horní.A ted musím jít uspat děti a hlavně tady nebudu psát pořád dokola o tom, samém,podívej se jak jsi to citovala.
Předchozí