Souhlasím, myslím ze se pisatelka clanku dost pobavi. Ma bohuzel jeste dost naivni nahled na svet a pritele je mi i trochu lito-tim nechci byt zla. Sama jsem jako mlada prvorodicka byla vdecna za pomoc lekaru a stekala jsem se s velmi dobrym pristupem. Ad zatlaceni na bricho-kdyz mi neslo tlacit-ani jsem nevedela poradne jak, takze mi take dost pomohlo a zkratilo porod. Me dite ani ja z porodu trauma nemame, naopak myslim ze i v nemocnici se to da"uzit". I pri dalsim porodu bych se sverila zase do rukou lekaru. Ke klyzmatu-vetsinou ho neni treba, pred porodem se cesty samy vyprazdni.
Jinak mam jeste spoustu pripominek ale rekla bych skoda slov, to zjistis zivotem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.