perdita:Jsem s Plzně moje dcera také nastupuje v září do školy a ve škole kam nastoupí mají od února jednou týdně přípravnou hodinu školy,jenže sem se dozvěděla od jiných maminek,že tam musíme být s dětmi,v tom byl problém má ročního kluka a ten by tam nevydržel tak sem se zeptala přímo ve škole u zápisu a paní učitelka mi sama navrhla,že to vklidu zvládne i sama stačí ji tam přivést a pak si pro ní přijdu.Takže první hodinu s ní budu,abych věděla jak to probíhá(malího bude hlídat tatka)a pak tam bude chodit sama.Teda pokud bude chtít ona sama.Nutit jí nebudu. Hezký večer.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.