Kili nedávno sem psala jedna gynekoložka (mmch to není Tvůj obor, ani můj) a dále mám tuto informaci od mnoha gynekologů a porodníků, že nejsou školeni ve vedení a fyziologický porod ...co si s tou informací počneš? Označíš ji za palvačový drb, jak je teď Tvůj oblíbený obranný mechanismus? Opravdu sem nebudu psát jména těch lékařů, kteří mi toto sdělili.
Takže znovu, k věci. Kde jsi vzal číslo kolem 300 porodů mimo ZZ a kolik jsi viděl za svou praxi dětí zalehnutých svou matkou?
Měj na paměti, že Tě tady čtou i rodiče Tvých klientů a vidí, čeho a jakých invektiv jsi schopen, když jsi v úzkých, protože lidé nereagují podle Tebou uznávané normy...
A víš co je ještě zajímavější, že celá tato situace se opakuje i na diskuzích ve Zdravotnických novinách, kde na Tebe reagují Tví kolegové, světe div se, podobně jako přispěvatelky tady...
A otázka na závěr. Co říkáš na můj článek o bondingu v ZDN? Doufám, že se Tobě i personálu Tvého oddělení líbil a že přestanete s těmi vynucenými 30 minutami separace po porodu, když jsi z prvních, kteří zavedli rooming-in, za což Ti právem děkuji.
Předchozí