Libiku,
ne ne, odpovidej mne kazdy ze 4 bodu.
Divit se muzes tomu, co spravne chapes. Chapes spatne. Problem asi bude v tom, ze spatrujes nebezpeci, ze kdyz reknu, ze nestojim o prenatalni screening, a reknu proc, ty okamzite vyvedes, ze chci prenatalni screening vseobecne zrusit. Ale to je asi vychovou v totalite, ci tak neco. Az reknu, ze chci zrusit prenatalni screening, muzes zacit rvat. Bud ve strehu, ale zrejme toho se dockach pouze u konzervativnich krestanu. U mne ne. Snaz videt svet v cele jeho pestrosti, a hadej se s temi, kdo vyslovuje nazory, ktere ti desi.
A ze neustale urazis, pripisujes nazory nevyrecene, mluvis o nejake PSEUDOvedeckosti, vire, ignorujes neustale odpovedi, vysvetlujici, ze nerikam nic takoveho? Ja snad muzu za nazory Suzann? Moje pozice ohledne prenatalniho screeningu je jemnejsi. Muzu za blbe novinarske clanky Mahdalove proti cisarskym rezum na prani? Ja proti nim brojim jak muzu. Udelala jsem vse co muzu, abych byla veruhodna s moznosti volby. Tak proc mne urazis a ryjes do meho nicku s nejakymi vymyslami?
Předchozí