Odpovím nyní jen proto, že tu špiníte nemocnici.
- tykání nepovažuji za patřičný způsob, kterým se Vy mne na něco ptáte, na otázku na počet mnou viděných "zalehnutí" dětí Vám odpovídat nebudu vůbec
- informace typu "jedna paní povídala že druhá paní slyšela" nepovažuji za validní
- nemáte asi představu o možnosti diskusí ke statím, vydaným v tištěných ZdN
- většinové vnímání oddělení, na kterém poskytuji zdravotní péči dětem, je vnímání dětského oddělení
- Na Vsetíně není "prováděna separace" , pokud o tom někde čtete, pak tam jistě nejsem uveden jako autor takové informace, hlavně však jste ony pravdivé informace zásadně a nejspíše účelově nebo neschopností pozorně číst zkreslila, jak jsem naznačil již dříve. Odkaz jsem od Vás nežádal už ani proto, že ho dobře znám.
- ničím se neobhajuji, nemám proč, je mi srdečně jedno, co si Vy myslíte o mně a o námi zde poskytované péči
- žádnou reklamu nevydávám a ani mi není zapotřebí,
pacientů máme víc než dost, místních i odjinud včetně ze zahraničí. Vaše pojetí klamavé reklamy je absurdní.
- Naši pacienti mají dostatek pravdivých informací, pokud něco nevědí, doví se to dotazem, informujeme je pravdivě a oni to tak i vnímají
- nejsem součástí poskytovatele služby
Předchozí