Mishulo,Kreditko,Lassie atd. není to pravda!!! Já byla mrknout v rámci předporodního kurzu v porodnici v Havlíčkově Brodě a ptala se, zda by mi ty papíry dali už dopředu, abych si je v klidu mohla prostudovat,NEDALI!!!!Že prý to NELZE!!!!! Nevím jak je to jinde, ale tohle mi přijde jako ZÁVAŽNÝ NEDOSTATEK!!!!...FAKT NECHÁPU V ČEM MAJÍ NEMOCNICE V TOMTO PROBLÉM!!!!
Pokud je porod komplikovaný, nebo je najednou nutný AKUTNÍ CÍSAŘSKÝ ŘEZ, papíry ti vecpou na poslední chvíli a ty podepíšeš něco, co si předtím vůbec nečetla!!!
Mně vrazili papír k podpisu při převozu na operační sál(v Brně Bohunicích-nakonec jsem rodila jinde)..nebyl žádný čas si to přečíst, krvácela jsem jako "prase" a klepala se jak ratlík. S obsahem sem přece jenom byla seznámená, protože jak jsem ležela dlouho na rizikovém oddělení, a vedle mne se střídaly maminky jdoucí na císaře...tak jsem si to od nich vždy s laskavým svolením půjčila a přečetla!!!!..když mně převáželi na sál, mohli mi klidně podstrčit INFORMOVANÝ SOUHLAS SE STERILIZACÍ!!! a já bych si toho nevšimla!!!
Předchozí