| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Můj první porod

Pokud jde dítěti i matce o život,tak není čas čekat na nějaký souhlas,ale pokud vše probíhá,tak jak má,tak by měli ženě říct,proč jí to a to chtějí udělat a jaká to může mít případná rizika.
V tom případě bych nedala souhlas,aby mi PA protrhla plodový vak(byla jsem prvorodička a přijela jsem do porodnice s pravidelnými kontrakcemi po 5 min.v té době jsem byla otevřená na 4 cm,za hodinu poté už otevřená na 8 cm,bez nějakých větších bolestí.Po protržení vaku nastaly velmi bolestivé kontrakce,připoutali mě na monitor,takže jsem se nemohla skoro hýbat a takto jsem byla až do 2.doby porodní skoro hodinu ležící na posteli-opravdu to byla těžká hodinka).
Při druhém porodu jsem souhlasila s klistýrem,ale to jsem netušila,že když budu sedět na toaletě,tak mi sestra bez vysvětlení píchne injekci-na můj dotaz proč?,tak je to prý jen glukoza a vitamíny,abych měla dost síly.
Poté nastaly velmi silné a bolestivé kontrakce(sedící na toaletě se mi velmi špatně prodýchávaly).Upozorňuji,že do porodnice jsem přijela s pravidelnými kontrakcemi,otevřená na 4 cm.To bylo 23h a v 0,30h se holka narodila.Podle mě injekce obsahovala něco jiného a porod byl úplně zbytečně urychlen.
V té době jsem naprosto důvěřovala lékařům i PA,ale opravdu mě pak mrzelo,že jsem nabyla dojmu,že mi lhali a některé úkony byly zbytečné.
Nechápu,proč mi urychlovali porod,který krásně postupoval.
Pokud se během porodu vyskytnou nějaké komplikace,tak to je samozřejmě něco jiného.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.