Děkuji za vyčerpávající odpověď. V mém případě to tedy bylo naprosto zbytečné a kdybych tuto informaci věděla dopředu,tak bych s tím nesouhlasila. Rozhodně se nejednalo o zdlouhavý,komplikovaný a nepostupující porod,ale byl to pravý opak.Do porodnice jsem přijela otevřená na 4 cm a do jedné hodiny na 8 cm(tu hoďku jsem strávila 20min.na monitoru a pak zbytek ve sprše,která byla úžasná) a při prohlížení mi protrhli ten vak.Následovalo jen upozornění,že teď budou kontrakce velmi vydatné a byly!Zbytek postupů asi také znáte-od té chvíle trvalé monitorování vleže.Do té doby pohodička s volným pohybem od té chvíle neskutečná bolest a nemoci se skoro ani pohnout,aby jim monitor nevypadával,až do 2.doby porodní-tedy do vypuzovací.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.