opakuji už po sté, obhajuji smysluplný a správně indikovaný zákrok a ne dirupci dělanou jak na běžícím pásu-už jsem psala, že to může porod jen zkomplikovat. Pokud Vám asistentka tvrdí že se to stát nemůže tak opravdu lže-už jsem to vysvětlovala. nevím proč bych měla upřednostňovat své zájmy, to by snad neměl žádný člověk co pracuje ve styku s lidmi-i když samozřejmě jich je dost. Já obhajuji jen to, že správně indikované a dobře vedené lékařské zákroky porodu opravdu prospějí, i když je jasné, že každý člověk je jiný a tudíž reaguje jinak.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.