Já to zkusím taky ještě jednou. Já se s tebou nepřu o přirozených porodech. Já s tebou souhlasím.
Náš spor, alespoň ten můj co vedu, je o tom, jestli jsou rutinní zákroky skutečně rutinní a tedy zbytečné, nebo jesti můžou mít v nějakých konkrétních případech nějaké opodstatnění.
Nechceš mi snad tvrdit, že každé píchnutí vody je zbytečné. Nebo každá injekce oxytocinu je jen pro to, aby doktor moh jít dřív domů. A nástřih hráze se provádí jen proto, že doktor chtěl být původně krejčím a tak si kompenzuje mindrák...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.