Já mám děti v pubertě,vždy sem razila heslo netrestat ,ale když mě syn v patnácti poslal do p****e Vylítla mě ruka ani nevím jak a od té doby sem tam pohlavek přilítne.Ono je to s mladýma těžký ,neboť ze školy znají perfektně svá práva ,ale co je jejich povinnost jim tam neřeknou.Proto aby je člověk vrátil spět na zem musí použít někdy i fiz. trest,ale zastáncem toho nejsem řeším radši vše v klidu,ale nervi mám jen jedny.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.