To je dobrý nápad
Hned co se taťka s malou vrátí, tak se to zkusím naučit říkat (než si zvyknu
) Každopádně v tleskání budem asi nadále pokračovat, protože malá to bere jako odměnu
Jen se tě ještě chci zeptat, co udělat když je malá unavená (snadno se přetáhne) a nechce jít spát? Spí s námi v posteli, potřebuje cítit "lidské teplo" v postýlce brečí naprosto zoufalým pláčem. Doteď jsem to řešila, že jsem si k ní lehla a buď vyprávěla, nebo hodně pomohlo zpívání...tato metoda, ale i teď někdy selhává
Nejhorší na tom je, že spát potřebuje, prostě jen vzdoruje, zkoušela jsem ji nechat "kontrolovaně" vybrečet, ale po 3/4 hodině jsem to psychicky nevydržela a malou z postele vytáhla + ještě víc jak půl hodiny uklidňovala jak byla zoufalá...Malá má nastavený režim, chodí spát v poledne a pak ve 20 hodin to se nejlépe osvědčilo a držíme se toho, ale občas prostě spát jít nechce a já si nevím rady když ji poruším režim tak se mi to vrátí v její náladě jak bumerang....Nevíš prosímtě nějakou radu co s dítětem, které spát potřebuje je přetažené, ale vzdoruje????
Jé malou už mám doma tak si jdeme hrát a v mým případě se "učit" Až budu mít čas znovu se objevím