Zuzini, určitě. Jinak mj. z téhle knihy vycházeli autoři Respektovat a být respektován. Mě právě dost proti ječení pomohly já-výroky a empatická reakce, místo abych se na dítě naprdla, tak si ulevím popisem svého stavu a snahou pochopit, jak se cítí ony.
Ale když mi (protože jsem krafala na internetu) onehdá rozsypaly všechny šprkly po ložnici a rozthly pravé korály, tak jsem si s gustem zaječela :)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.