Máš částečně pravdu, však jsem to sem psala proto, aby bylo vidět, že jsem to právě dělala špatně, teda spoň něco. Uvědomila jsem si, že pravdu má dr. Prekopová, když říká, že nejhorší je, když rodiče moc čtou, jsou si svou výchovou nejistí, dítě to vycítí a pak si s nimi orá, To byl můj případ. Za každou cenu milá jsem nikdy nebyla, i když ono zkušební období (jestli to půjde po dobrém) jsem se trochu brzdila, a to byla ta chyba.
Na svou obranu musím říct, že to pravděpodobněji máš lehčí v tom, že máš dcery. Holky nesoupeří o moc, ty si na tobě nebudou chtít dokazovat svou mužnou převahu. A jeden názor máš asi trochu překroucený - dítě přece není tvůj partner! To je snad prboha manžel, ne? Dítě mám ráda, miluju ho, je to tělo, které vyšlo z mého těla, ale není to můj partner!
A když tvá dcera (jakože holky asi nemívají takové nápady) zkusí házet gymnastický balón lezoucímu kojenci na hlavu, ty zařveš nech toho, ona toho nenechá, tak řekneš, počkej, nech mě 10 min. odpočinout, jinak bych na tebe musela křičet?
Předchozí