Děkuji za uveřejnění tohoto článku, je pro mne přínosem a zákonitosti v něm uvedené mi připadají být logické. Prostě je to tak v bytí tohoto světa zařízeno. Všechno funguje jakoby náhodně, ale ve skutečnosti je ve všem kolem nás v toku energie spolehlivý systém a řád. Z daných informací (a nejenom z nich)vyplývá, že se opravdu "vyplatí" tento řád respektovat. Vlastně si člověk vždycky škodí, když řád stvoření porušuje... Tady se nabízí ještě další hlubší zamyšlení, že totiž člověk by měl v životě různé věci absolvovat až tehdy, když je na ně zralý. To se pochopitelně netýká jenom např. vstupu do manželství, zrození dítěte apod. Týká se všech dílčích etap života. Např. i koupě rodinného domu aj.. Pokud i na sebelepší věci, které jsou vedeny byť dobrou myšlenkou, člověk není dost zralý, mohou se obrátit proti němu - a on třeba nechápe proč. Je velmi důležité vnímat svoji vlastní připravenost a zralost na své cestě životem. Člověk se může vyhnout mnoha nepříjemnostem a opravdu roste a cítí vnitřní naplnění. I proto mi myšlenka, vyjádřená v tomto článku, připadá geniální a budu se snažit z ní čerpat. Mějte se hezky.
Předchozí