U nás to je naopak.Klouček je hodný a holka je na zabití.Výchovu mají stejnou.Syn pochopí vše hned dceři to musíme říct několikrát a bez výsledku.Párkrát už jsem ji i plácla stejně si z toho nic nedělá a do očí se mě směje.Jednou ,když na mě ječela jsem jí dala přes pusu a ona se suverénně postavila a řekla, že má ještě druhou tvář jestli je mě libo.Nezmůžeme s ni vůbec nic ani po dobrém ani po zlém.Ve škole je drzá,nespolupracuje no prostě děs.Syn je prvý opak.Nijak je nesrovnávám ani náš psycholog to nechápe kde se to v ní bere.Chtěl jí dát prášky na uklidnění.všichni doufáme, že jí puberta pomůže a srovná ji.Je ve třetí třídě má dvojku schování neustále něco řeším omlouvám se.Prostě ji nezvládáme, ať se snažíme jak chceme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.