také bych neřešila hnedkom nějaký proshřešek plácnutím....ale nyní když už nervy povolí se to opravdu nedá. Ale budu mluvit jenom za sebe. každý dítko je opravdu jiný a na každýho platí něco jinýho.
Syn je sice moc hodný, ale velice vzdorovitý a umanutý, záchvaty vzteku, bouchání hlavou to znám.... poprvé jsem ho plácla když nás začal kousat - prostě sme mu něco nedovolili a on za námi utíkal a hryzal do noh, občas sem se i bála doma chodit kdy na mě vyjede, ale to bylo zase jenom období. Kousání už sice má pořád jako sebeobranu, ale jenom na doktorky a kadeřnice .... ale lepší se to....
Ono když něco opakuju několikrát a ta situace se nějaký čas opakuje tak prostě ta ruka vyletí, a pak to rázem pochopí a příště si to pamatuje.
I přesto to pořád zkouším jít na něj že prostě si stojím za svým názorem a nepřemluvi mě.
Vztekání mě nikdy nijak nevykolejilo, spíše třeba že je třeba s námi v posteli a chce před pátou ranní už vstávat a já řeknu že je ještě brzo že ještě ne.....jenže on pak začne křičet, vyvádět, a v zápětí nás kopat a rukama hází kolem nás, ...nejprve jsem to zkoušela rázným tonem a očima na něj, jenž nic, po několikáté jsem ho už plácla přes zadek ....situace se pak rázem noc od noci zlepšila.
Předchozí