| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Anketa: Fyzické tresty ve rodině

ovšem ne každý,kdo má pocit že něco dělá dobře a je přesvědčený že má pravdu tu pravdu skutečně má.Většina těch plácaček to dělá,protože to považují za správné,třeba z toho důvodu že to samé dělali rodiče a dotyčnému občas jednu "majzli".Nikdo se nenarodí s tím že až bude mít dítě v období vzdoru,bude do něj bušit aby ho dítě poslechlo.Ten člověk to chování a takový názor někdy v průběhu života přijal za svůj a ztotožnil se s ním na základě něčeho,a považuje ho za správný protože jeho rodič tento přístup taky považoval za správný.A ano,nemají potřeby hledat si výmluvy,protože na svých výchovných postupech nic špatného neshledávají.....Můj bývalý na svých výchovných postupech taky nic špatného neshledával a já jsem díky těm "jeho správným výchovným postupům",které mimochodem přejal od svých rodičů,musela s dcerou začít navštěvovat psycholožku.Bohužel až po roce diskusí,doufání,snahy o nápravu,rozchodů a všeho možného mi došlo,že on je magor který to má v sobě protože ho tak doma vychovávali a taky jim to připadalo normální a neškodné.Jsem od něj pryč půl roku a asi vždycky už si budu vyčítat,že jsme od něj neodešli definitivně mnohem dřív.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.