KAŽDÝ SI NESEME VĚCI Z DĚTSVÍ.............Ano,máš pravdu.Nyní jsem zrovna přesně na toto téma psala příspěvek jako reakci na kudlu.Máš pravdu,Madlenko,já o tvém dětsví nevím vůbec nic.Ale vím toho mnoho o dětství otce mé dcery,který má díky tomu jak ho rodiče vychovávali těžkou poruchu osobnosti.Myslíš si,že jeho rodiče svoji výchovu tehdy nepovažovali za správnou?A taky toho vím dost o dětství mého posledního ex partnera,který svojí výchovu v dětství dokázal tak bravurně uplatnovat na mé dceři,že jsem byla nucena vyhledat psycholožku.Mysleli si snad jeho rodiče,že něco dělají špatně,když synovi jednu plácnou?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.