Svojí dceru jsem nikdy neplácla a nehty si kouše taky .Dokonce na ní ani nekřičíme ani ji do ničeho nenutíme,Prostě každé dítě je jiné u některého platí domluva a některého plácnutí.Plácnutí není týrání.Mě zde v této diskusi přijde, že si všichni pod slovem plácnutí představíte zřezání ,až do modřin.Synovi jsem jako malého plácnout sem tam musela dokonce i v pubertě jsem mu jednou dala přes pusu.Tenkrát to vzal a omluvil se mě některé děti to prostě jinak nepochopí.Dcera má patnáct a ani jednou jsem jí plácnout nemusela.A věř tomu ,že kdyby mě plivala po psychologách nebo se mě smála do očí a říkala si o další facku jako to mají v některých rodinách tak by jí schytla z obou stran ani by nemrkla.Prostě u některých dětí to bez plácnutí nejde a některé děti ho vůbec nepotřebují .Není fér odsuzovat rodiče ,u kterých vše selhalo jenom protože u vás jeto OK.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.