vis,nehlasej, jak budes jedniu deti vychovavat.Ja jsem mela stejnou predstavu, jak ty.telesny trest je naprosto nepripustny a ceska republika je znama v tom, ze fyzicke tresty jaksi patri k vychove a nikdo se nad tim moc nepozastavuje.nechci to zveseobecnovat,ale je spousta rodin, kde je to na dennim poradku a zucastnenym to prijde normalni. mydli jen ten, kdo je slaboch a nedokaze to jinak vyresit. Ja taky neplacam, nebo nemlatim svoji kamaradku, proto,ze mi treba svihla s telefonem...a nechapu, proc bych se mela chovat s mensim respektem k svemu diteti.na zaver citace z uzasne knihy respektovat a byt respektovan...Nekdy to vpada,ze ve jmenu vychovy je dovoleno temer vse.Jako by deti byly nejaky jiny zivocisny druh:Jako by pouhy fakt, ze je mame radu veci naucit a ony v tom delaji chyby, ospravedlnoval,ze se k nim chovame mene slusne a hrubeji, nez k dospelym...ja vsem doporucuju vypustit fyzicke tresty z repertoaru a pokusit se na tu situaci podivat z te strany, ze otloukani deti normalni neni.
Předchozí