Sylvie,
já jsem dojížděla hodinu (autem) a musím říct, že teda nic moc. Dělalo se mi blbě z toho že jsem se tu hodinu nemohla protáhnout, obvykle jsem taktak dobíhala na záchod... nemluvě o tom, že na parkoviště celý den pražilo slunce, takže když jsem v pět odpoledne sedla do auta, tak tam bylo snad osmdesát stupňů... šéfovi jsem neřekla že jsem těhotná - až v pátém měsíci, kdy už to na mě bylo vidět - právě proto, že to byl kretén a jen by se po mě vozil (on byl docela úchyl - vyzvídal na mě různé docela intimní věci a já jsem prostě nechtěla, aby měl k mému těhotenství nějaké komentáře). Někdy v té době mi začalo být blbě - a přestože různá vyšetření (občas jsem špinila) nikde nic nenašla, tak jsem nakonec porodila v 33. týdnu... takže podle čeho chceš soudit, jestli je to těhotenství rizikové nebo ne? A jestli dotyčná "může" nebo "nemůže" chodit do práce.
Jo - jiná práce - v té době tu byly bez práce desetitisíce vzdělaných inženýrů s praxí, já se střední školou (vystudovanou v nějaké východní evropě) byla bez šance.... tu jinou práci jsem hledala v podstatě ode dne nástupu do té, co jsem měla - tj. celkem 20 měsíců....
Předchozí