Nevidíš neslyšíš.Již mnohokrát jsem popsala jak to bylo.takže naposledy.100x jsem svoji dcerku ležící uprostřed přechodu odvlekla,aby mi ji nepřejelo auto a za přechodem i doma vysvětlila,proč se na přechodu neleží a chodí se s maminkou za ručičku.Po 101,102 a 103 jsem jí plácla přes zadeček a za přechodem opět vysvětlila.Ted sama říká,že tam jezdí auta,chytne se mne za ručičku a za přechodem si o tom v klidu povídáme.vecčer u knížek koukáme na auta v knížkách a vysvětlujeme stejně tak jako na začátku.Výsledek je evidentní.Ačkoli jsem dělala ve 103 případech to samé,až plácnutí vzala jako důraznější.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.