No vidíš Linai ja jsem celí živo děti vychovávala bez plácanců a jediné čeho jsem tím docílila bylo, že mě můj patnáctiletý syn začal úplně ignorovat.Nejsem na to hrdá,protože jsem proti trestům,ale prostě mě ujeli nervi a já ho liskla asi jsem byla překvapená víc než on a asi bych to brala jako selhání kdy z něho nevypadlo tak konečně mám jasno o co ti de nebudu to teda dělat a od té doby to neprovedl(šlo o chození za školu A hrozné odmlouvání a ječení po mě). Správný rodič musí respektovat své dítě a pokud mu víc vyhovuje plácanec, tak proč ne přeci ho nebudu týrat věčným vysvětlováním,když ho to otravuje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.