Pleteš se,babička by neplácla.Já sama dostala jen 2x jako dítě- když jsem stále strkala jehlici do zásuvky.Rozhodně nemám trauma z toho,že mi naši dali na zadek,ale z toho,že mne ta elektřina kopla.Možná mělo větší výchovný účinek to,že jsem dostala ránu el.proudem než to,že jsem za to dostala na zadek,ale kvůli tomu nenechám svoji dceru přejet autem.A víte co?Už mne nechte.Starejte se o svoje děti a ne o moje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.