| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Fetomaternální komunikace

Já jsem měla v prvním těhotenství ve dvou a půl měsících krvácení proto, že se mi trošičku natrhla (myslím) placenta. Myslela jsem si, že je po miminku. Řekla jsem to manželovi a zavolala jsem s pláčem mamince. Ta mě utěšovala, že mám jet do nemocnice, že ještě nemusí být všechno ztracené, že doktoři třeba můžou mimčo zachránit. Stejně jsem do nemocnice jela jen s maličkou jiskřičkou naděje. A tam mě prohlédli a za pár minut mi na ultrazvuku ukázali tlukoucí srdíčko mého miminka. To byl jeden z těch nejkrásnějších zážitků.

Pak mi dali léky a nechali mě vybrat, jestli chci týden ležet doma nebo v nemocnici, ale že musím opravdu ležet. Věděla jsem, že nemocnice mě na rozdíl od domova přiměje kromě výprav na záchod ležet, tak jsem si vybrala nemocnici, kde mě navíc občas kontrolovali.

Mám zdravou a šikovnou osmiletou holčičku (a další čtyřletou), kterou bych třeba nemusela mít, kdyby se krvácení včas nezastavilo (o možnosti infekce ani nemluvě). Poškozené miminko doktoři nevyléčí, ale zdravé můžou zachránit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.