Vidíš,Limai,teď jsi si naběhla Ty.Vzhledem k tomu,že mám malé dítě,třeba k tomu dojdu jako Ty.Nebo možná až budeš mít druhé pochopíš,že 4-letému dítěti se některé věci vysvětlují snáze a hlavně je snáze pochopí.Já přece neříkám,že budu dítě plácat do 15-ti let?Jjsem v době,kdy byla 18 měsíců stará-mladá,neviděla už jiné řešení.Od Tebe jsme tady četly,jak jsme matky nezvládající své emoce a ted čtu,že jsi to dělala také.Možná,kdyby jsi od začátku přiznala,že jsi také plácla,ale postupem čsu došla k jinému závěru,dalo by se to snáze pochopit.
Dítě je v každém věku jiné.A neznamená to,že když plácneš malé batole v době,kdy není jiné řešení,že se k tomu budeš uchylovat v době,kdy mu budou 4,6 nebo 20let.Ale o to stále šlo.každý příběh je individuální stejně tak jako každé dítě,každá mamjn a každá situace.jsi mi najednou mnohem bližší,už jsem myslela,že jsi Supermanka.Ano,i já mám svoje chyby,ráda vyslechnu jiné názory,ale tak že jsou to zkušenosti jiných a n odsuzování toho,jak jsem to dělala já.Tak vítej mezi normální maminy!!!!
Předchozí