Kudlo pod tohle se bez výčitek podepíši. možná to bude tím ,že mám už tři děti a každé potřebovalo úplně jiný způsob výchovy.Jsou to rovný jedinci ,kteří vy co chtějí a dokáží mě to z plných plic říct.Takže to žádný zakřiknutí mrzáčci nejsou.Mého prvního syna vysvětlování skoro zničilo,byl úplně psychicky vyřízený.Prostě nesnáší ,když mu někdo něco vnucuje.Když jsme s tím přestali vše ustálo a byl v pohodě .Dceři vysvětlování vyhovuje a nemá s tím vůbec žádný problém.A nejmladší je zatím naprosto v pohodě a nebyli s ním ve výchově žádné problémy(17,13,8let).Na názor má nárok úplně každý i malé dítě jsou prostě situace ve výchově ,kdy dítě není ochotné můj názor přijmout nenutím ho je to jeho názor na ,který má plný právo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.