Limaj ,budu ti vyprávět můj příběh co se mě stal.Když byly mému synovi dva roky sem tam ,když nechtěl pochopit jsem ho jemně plácla a on s tím přestal do tří let jsem ho byla nucena plácnout asi šestkrát,dá se říct ,že to bylo velice hodné dítě.V jeho třech letech jsem si koupila knihu ,podle které jsem se začala řídit.Můj syn se během dvou měsíců proměnil ve vzteklouna ,proto jsem navštívila psychologa ,který mě potvrdil ,že nemusím mýt strh ,že to syn určitě brzy pochopí a uklidní se proto jsem ještě dva měsíce vyčkávala.V tu dobu jsem si všimla,že se můj syn budí v noci zděšený a velmi často byl jemně počůraný.
To ráno ,které budu propisovat začalo úplně normálně.udělala jsem snídani a můj syn začal házet kostky chleba na zem.proto jsem ho
1.Upozornila na to že to se nesmí
2.Jsem řekla Kubíčku opravdu nedělej to maminka se bude zlobit
3.Kubíčku jestli nechceš papat tak nevadí ,ale neházej ten chléb na zem
4Syn pokračoval tak jsem ho vzala se slovy je vidět ,že nemáš hlad syn mě praštil .
5Dávám synovi upozornění ,že jestli nepřestáné půjde do svého pokoje a tam se zklidní.6.syn nepřestal tak ho beru a odnáším bráni se.V pokoji ho pokládám a on se nebránil což jindy dělal říkala jsem si asi ho to už přešlo bavit.Po pěti minutách jsem se za ním šla podívat a nikdy nezapomenu co jsem tam viděla můj syn se klepal a byl počůraném a pokakaném.
Do kupy jsem ho dávala celí rok.Tenkrát jsme se dostali do nemocníce ,kde sem mnou probírali celou situaci zpátky a zjistilo se, že nová metoda mého syna hrozně ponižovala a málem zničila.teď je Kubovi sedm ..Ano jsem mlátička ,ale moje dítě je šťastné.Jsme stále pod kontrolou a nikdo mě na občasné plácnutí nic neříká.Hrozně lituji ,že jsem s tím začínala ,protože do té doby jsem měla naprosto spokojené dítě.mám pocit ,že takhle jsem mu ublížila mnohem víc.Knihu jsem nezavrhla jen musím víc pozorovat svého syna a když vidím, že ho to rozčiluje tak to prostě nedělám !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ps. Syna jsem už skoro rok plácnout nemusela ,protože už zná mojí hranici.
Můj syn asi není tak poddajný jako tvoje dcera,neboť nepochopil ,že jsem to sním myslela dobře.
Předchozí