| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Anketa: Fyzické tresty ve rodině

Ono je to totiž nejspíš takhle: malá samožejmě nepoběží schválně pod náklaďák, její prvotní motivací je to , že se nechce nechat "ovládnout" tudíž máma jí drží za ruku jako klíště, holka se sehne, rozváže boty (to nemusí být jen u přechodu nebo metr od přechodu) protože ví , že na zavazování bot musí máma použít obě ruce a v ten moment letí a je jí jedno kam, neřeší náklaďák jen běží děsná sranda pryč.

Nevím proč , ale z tohodle dohadování mám pocit, jako před lety v jednom mateřském centru: přišla " máma a dítě" a plno jiných a taky "my ". Byla svačina a "máma a dítě" začali také svačit , ale ne takovou běžnou svačinu , ale nějaké doma vyrobené jídlo z něčeho strašně zdravého ( něco jako puding z otrub -jen pro ilustraci typu jídla, nevím co fakt jedli, ale pro ilustraci ). Dítě pěkně papalo, chutnalo mu to . "My "vytáhli rohlík se salámem a v ten moment jsem viděla i slyšela reakci . Bylo to skoro jako kdybych chtěla svoje dítě otrávit. "Panebože , 3 letý dítě a salám...ó ". Jo jo taky bych chtěla , aby moje děti jedly zdravě , ale nejedí, nepozřou nic takového, poplivou mě apod .
Jenomže já vidím toto: teda to je bezva, že oni to dokázali, dokážou aby dítě jedlo zdravě a jim to taky chutná , to mají , ale kliku , že jim to vyšlo .
A "máma a dítě" vidí tohle: bože, to je ale šílená máma, podívej co tomu dítěti dává. Nezvládá to. To je přece jasný, že děti mají jíst jenom zdravě. To se jim jen tak pěkně řekne " papej, je to zdravý" a ono to to dítě spapá. ( To ale není umění, to je životní štěstí mít takévé dítě)

Dokud si mámy "hodných dětí" budou o mámách "zlobivých dětí" myslet , že to nezvládají a snad se jim to i líbí jaké mají děti, tak prostě dohoda těchto dvou stran není možná.

Limaj a spol: já Vás obdivuji a vím , že děláte co můžete , ale rozhodně si nemyslím, že jste stejně tolerantní a chápavé jako Little a spol.( tudíž i já ...a bude te se divit, taky děláme co můžeme, fakt...)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.