Zlatá maminka 1.Moje zlatá maminka mě naučila:OCENIT ODVEDENOU PRÁCI Jestli se hodláte zabít, udělejte to laskavě venku, právě jsem uklidila! 2.Moje maminka mě naučila:NÁBOŽENSTVÍ Modli se, ať to z toho koberce jde dolů! 3. moje maminka mě naučila:LOGICE Proč?protože jsem to řekla! 4.Moje maminka mě naučila :PŘEDVÍDAVOSTI Ujisti se že máš čisté prádlo,kdyby se ti stala nějaká nehoda. 5..moje maminka mě naučila: IRONII Ještě chvíli breč,a dám ti k tomu pádný důvod! 6.Moje maminka mě naučila :ŽE NIC NENÍ NEMOŽNÉ Zavři pusu a sněz tu polévku! 7.Moje maminka mě naučila:OHEBNOSTI Podívej se na tu špínu,co máš na zádech! 8.Moje maminka mě naučila:VYTRVALOSTI Nevstaneš od stolu ,dokud nesníš ten špenát! 9.Moje maminka mě naučila:ŽE ŽIVOT JE POMÍJIVÝ Přivedla jsem tě na tenhle svět a můžu tě z něho zase rychle sprovodit! 10.Moje maminka mě naučila :ZÁVISTI Na světě jsou milióny dětí,které nemají tak úžasné rodiče jako ty.
Asi se tam najdeme úplně všichni a nemusíme své děti vůbec mlátit!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.