stalo se mi totéž,o čem tu všichni píší.Bohužel to bylo moje první těhotenství a pořát se s tím nemůžu smířit.Stále si říkám,kde jsem udělala chybu, nebo proč se to stálo!!! Manžel je sice ohleduplný a snaží se přivést moje myšlenky na něco úplně jinýho,ale...... Na druhou stranu si to odůvodňuji pouze tím, že nám asi nemělo být dopřáno a nemělo se to narodit,ať byl důvod jakýkoliv )
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.