Svou vlastní cestou... Jasně... Jen by mne trošku zajímalo, jak zareaguješ, když tvé dítě nebude mít zájem o čtení téměř vůbec a.
Jinak přínos tohoto článku vidím v tom, že lékař nás informuje o souvislosti tělesného vývoje s vývojem v ostatních oblastech.
Jinak gratuluji všem diskutujícím k tomu, že patří "k té geniální polovině našeho národa". Já se ve své praxi potkávám spíše s těmi normálními.
Zajímavou zkušeností pro mne bylo setkání se spolužačkou mé dcery v první třídě. Ta nastoupila do první třídy také jako čtecí... již první den četla krásně básně ze slabikáře. Ale ona sama měla na radu odborníků odklad školní docházky a ještě téměř na konci roku psala některá písmenka zrcadlově.
Ano, každý jsme jiný. Takže nechť Vám to předsevzetí vydrží: nechte jít své dítě vlastní cestou ... a to i v případě, že .... nebude číst tak brzy jako Vy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.