Ano omlouvám se slovo odsoudit by se opravdu v diskusi objevit nemělo.Ještě jedna věc mě zaráží ,kde se vzalo to číslo 86%.Já jsem nic nevyplňovala ani moje děti mám čtyři sousedka s kterou jsem to dneska probírala ta také ne a jejich pět lumpíků také ne.Je pravda ,že teď ve škole vyplňovali dotazník kdo z nich ochutnal alkohol,kdo kouří,kdo zkusil drogy.A ty mi miláčci měli hroznou srandu z toho ,že všude napsali ano.Doma jsem je za to sprdla ,ale jestli takových bylo víc tak nechci vidět to výsledné číslo.A opravdu jsem zákazem u svích puberťáků nikdy ničeho nedocílila musím na ně pozitivně působit a mít velkou trpělivost a víru ,že ví co dělají a pokud udělají blbost tak se vlastně v tomhle věku už potrestají sami.Přiznávám se ,že já jsem se k tomu ,abych své děti neplácala propracovala, až věkem a praxí a možná to už moje další děti prostě jen nepotřebovali,ale spíš si myslím že sem si natrénovala trpělivost a to co mě rozčílilo v osmnácti, mě teď už připadá směšné.Mi se totiž rodiči učíme být, mi se jimi nerodíme ,proto si myslím ,že by spíš měla společnost začít působit,už na děti a ne rodičům něco zakazovat, to už je celkem pozdě.Taky si myslím ,že je pár jedinců,kterým vysvětlování může působit dost velký problémy v tom případě by měli velkou smůlu pokud by jejich rodiče nedostali výjimku.
Předchozí