Tak to není vůbec v pořádku ,neboť jste to neteři jen řekla ,ale nesnažila jste se ji to nejdřív vysvětlit.Před plácnutím se má také dítě varovat.Proto si myslím ,že v pořádku by to bylo tehdy ,kdy by jste zvolila tento postu.
1. Jani netřískej s těmi dveřmi!
2.Jani ,když budeš třískat těmi dveřmi, může se vysypat sklo a to tě škaredě zranit.!
3.Jano opravdu s tím přestaň co ,kdyby jsme místo toho třískáni si šli třeba hrát.
4.Dobře Jano jestli nepřestaneš dostaneš na zadek!!
5.Chápu ,že je to zábava,ale mě se to nelibý a jestli těmi dveřmi třískneš ještě jednou tak tě plácnu jasný.!!!!!
6.By následoval plácanec
Myslím si, že má dítě dost prostoru na rozhodnutí,takže o týrání nemůže být ani řeč ,nebo snad ano ?
Předvedla jsem zde pouze své praktiky ,které fungují u nás ,neboť dceru(5let) nemůžu zavírat a nechat vy vztekat není schopná to strávit a pochopit!!!!!!!
Celou tu dobu doufám ,že se sklo nevysype,Takže mě nikdo nemůže napadnout ,že jsem neměla trpělivost a jelikož chápu ,že mě doma vyrůstá osobnost ,která má své názory,Tak má i právo se rozhodnout jestli ten plácanec, bude nebo nebude nutný.
Předchozí