| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dcera se narodila v lednu 2007, když jsem volala na úřad, už nás nestihli zařadit do jarního vítání občánků a pozvánku jsem dostali až na podzim. Takže malá už měla 10 měsíců, jestli to někomu připadá trapné tak za to může úřad. Vítání občánků je v menších městech a vesnicích slavnost, při které se sejde celá rodina, babičky, dědové tety a v sále pak je nachystaný i program. Nastoupí děti, zazpívají zarecitují, na konci kdy probíhá gratulace starosta vezme dítě i do náručí, je tam fotograf který to fotí a pak si od něj můžete fotky koupit, celé to pak působí hřejivě a pěkně, jako že je to opravdu událost.
Ale tady to opravdu běží jak v továrně, čekání, pak se rozdají kytky s dárkem a jde se domů. Už jsem si ale všimla že ve velkých městech jsou lidi zvyklí na cokoliv. Když vidím jak tady probíhají svatby, máte na to 15 minut a pak kšá protože za 15 minut je tu další pár, tak se pak ani nedivím, že vítání občánku probíhá stejně masově a odbytě a ještě si to lidi obhajují. Ale zase pokud člověk nevidí příklad že to může probíhat líp, osobněji, není aspoň zklamaný. Já jsem chodila dřív recitovat na obřady takže jsem očekávala něco víc.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.